Lättbakat bananbröd

Bröd & bakat
Vi bakar gärna bröd och bullar med fullkornmjöl. Det blir både godare, saftigare och inte minst mer hälsosamt. Eftersom fullkornsmjöl inte har exakt samma jäsegenskaper som vetemjöl, väljer vi därför att blanda mjölsorter. Tänk också på en deg med fullkornsmjöl blir lösare än deg med enbart vetemjöl. Använd gärna en degskrapa så blir den enklare att hantera.




Lättbakat danskt rågbröd


Saffranspannkaka


Lättbakat & saftigt vörtbröd


Scones fullkornsdinkel och plommonmarmelad


Snittar med ärtpesto och hummus


Kanelbullar med mindre socker


Muffins med äpple och kanel


Saftigt grötbröd med havre & råg


Kalljästa frukostfrallor med solrosfrön


Hamburgerbröd


Muffins med hallon och rabarber


Bovetemuffins med morot och banan


Morotskaka med mindre socker


Havrekakor


Grahamsfrallor
Alla våra recept





