top of page
Search

Varje människa är unik


Allergi, intolerans eller andra behov

En del människor är allergiska eller intoleranta mot vissa livsmedel. Andra behöver mycket energi, till exempel de som tränar mycket eller barn och ungdomar som växer. Vissa gillar inte enskilda ingredienser eller smaker eller vill av andra skäl undvika vissa livsmedel. Olika människor har helt enkelt olika behov. Om de är av medicinsk karaktär råder vi dig alltid att kontakta vården.


Healthy blue habits vänder sig till det stora flertalet och råden kring mat och livsstil för en bättre hälsa passar de flesta.

Fem nycklar

Även om alla är olika är de grundläggande principerna för en hållbar och hälsosam livsstil desamma. Det handlar om maten, rörelsen, återhämtningen, resiliens, mål och mening. Fem nycklar som ger hälsa både på kort och lång sikt och som våra förebilder i de blå zonerna är experter på.


Justera och anpassa

Grunden till healthy blue habits är vetenskapligt belagda råd kring kost och hälsa, men behöver du justera, utesluta eller anpassa efter din unika situation går det självklart bra. Det viktiga är att du mår bra. Känn dig för och hitta Din väg till ett hälsosamt liv.


Är du nyfiken på var du kan börja? Kika in här >

Comentarios


bottom of page